Introducere in tainele masajului erotic

Pentru un masaj erotic reusit, o masa sau podeaua reprezinta locul ideal. Acestea trebuie sa fie acoperite cu un cearceaf alb sau o patura mai subtirica si apoi locul sa fie imprejmuit cu petale de trandafiri si lumanari parfumate. Patul nu reprezinta un loc favorabil realizarii unui astfel de masaj erotic deoarece, datorita saltelei, presiunea care se exercita asupra zonelor masate va fi mai mare. In timpul unui sedinte de masaj erotic, tinuta obligatorie este cea de la natura, atat pentru persoana care face masajul cat si pentru cea supusa acestui ritual de rasfatare. In functie de dorinte (daca masajul este cu finalizare), se poate accepta si prezenta lenjeriei intime, pentru a da o doza de suspans preludiului.

Din moment ce masajul erotic se desfasoara in asemenea conditii, din punct de vedere al tinutei, este neaparat necesar ca temperatura locatiei in care are loc masajul sa fie de aproximativ 25 de grade, pentru ca protagonistii acestui rasfat sa nu se ia in brate doar pentru ca le este frig. Trebuie acordata o atentie speciala acestui aspect, deoarece si o temperatura mult mai mare va crea un oarecare disconfort ambilor parteneri. Lumanarile si betisoarele parfumate, alaturi de o lumina difuza si o muzica ambientala excitanta, reprezinta conditiile optime pentru un masaj erotic reusit si, implicit, o partida sexuala de exceptie. Pentru realizarea masajului intr-un mod placut si senzual, trebuie folosite creme si uleiuri care sa aiba o aroma afrodisiaca, pentru a trezi simturile ambilor protagonisti.

Daca masajul erotic este cu finalizare si presupune o repriza speciala in cadrul careia este masata zona genitala, cel mai indicat este sa folositi lubrifiantii pe baza de apa, deoarece cei pe baza de ulei se pot dovedi iritanti in cazul in care aceasta repriza se incheie cu o partida de sex. Tineti cont ca masajul erotic va ofera posibilitatea sa va cunoasteti in totalitate partenerul si nu evitati nicio zona in timpul masajului. Aveti mare grija sa nu pierdeti contactul cu pielea partenerului, deoarece cel rasfatat se va deconecta de la starea excitanta creata pana atunci. Masajul in zona lombara si pe fese este unul foarte excitant si trebuie facut sub forma unor mangaieri insotite de mici ciupituri. Daca masajul este facut de o femeie, cateva atingeri cu sanii vor face ca partenerul supus acestui rasfat sa isi doreasca sa se intoarca cat mai repede cu fata in sus, pentru  a initia o partida de sex plina de senzualitate si fantezie.

Lasă un răspuns