Interviu cu Bianca Georgescu

Interviu-cu-Bianca-Georgescu

Bianca Georgescu este o tanara foarte talentata, care persevereaza pe zi ce trece. Uimeste pe toti cunoscutii cu ceea ce iese din mainile ei, iar acum impartaseste si cu noi cateva dintre piesele ultimei sale colectii, Ingenuu.

 Inainte de a trece la procesul de creatie, cea mai importanta o reprezinta…

Inspiratia, care de data aceasta a venit de la sine, din amintiri, din nostalgia trecutului, din sinceritatea, curatenia morala, inocenta copilariei. Din amintirea  plimbarilor de mana cu bunica, dupa amiezilor tarzii de primavara cand te intorci de la scoala si esti intampinat de mirosul imbietor al bunatatilor pregatite cu atata dragoste.

Preferata Biancai este aceasta, dar…

300 RON

Nu pot spune ca am “o preferata” in mod special, insa ma simt cea mai apropiata de prima creatie din colectie, rochie pe care am numit-o “Elise”. Poate pentru ca in ea am pus cele mai multe trairi privind sursa de inspiratie, ori ca e cea care a deschis drumul spre minunata colectie, cert e ca ea este mandria mea din colectia “Ingenuu”.

Cui se adreseaza?

Deocamdata nu am un public tinta. Am imbracat de la adolescente, pana la doamne mature. Asta depinde de gusturile fiecareia in privinta vestimentatiei. Cert este ca se adreseaza tuturor celor care isi amintesc cu drag de perioada copilariei, a inocentei, care inca mai cred ca visele se implinesc daca iti doresti cu adevarat.

Daca te referi “fizic” cui se adreseaza, rochiile au o croiala oarecum clásica, usor adaptabila, si in functie de model se ajusteaza pe majoritatea tipurilor de silueta.

Ca de obicei, Bianca nu sta degeaba si pune ceva frumos la cale…

Urmatorul pas consta intr-o colectie de pantofi, pe care incerc sa o lansez cat mai curand. Se bazeaza pe pantofi cu toc, inalti, foarte feminini intr-un stil fresh dar elegant.

Lasă un răspuns