Cadou lui+cadoul meu = love

cadourile

Ieri

Nu ştiu alții cum sunt, dar mie îmi place să mă organizez din timp atunci când trebuie să fac surprize! Credeți că îmi şi iese mereu? Nu! Nu îmi iese să fiu atât de organizată încât să stau liniştită când vine rândul să ofer ceva. Dar măcar o dată din zece tot am oftat uşurată. Nu e şi cazul de acum.

Am o lună de când caut cadou pentru ziua soțului meu. Am răsturnat internetul, am încercat să-i ghicesc gândurile, să-l trag de limbă. Problema mea e că aş dori să-l surprind. Să îi ofer o experiență unică, o amintire care să rămână acolo în sufletul lui, ceva care să strige la el „experimentează viața„. Hmm, ce idee mi-a venit. Uite tocmai aşa voi căuta pe internet. Ia uite ce generos e Google azi!

Mi-a scos în cale ceva chiar interesant. Se pare că cineva îmi citeşte gândurile chiar bine. Aşa, deci să analizăm oferta!!

După 3 ore

Din multitudinea de oferte, m-am oprit la două şi de aici încolo nu e mai este chiar uşor.

Experiențe cu adrenalină ar fi pe gustul lui cu siguranță. Cine nu ar vrea zbor cu balonul, plimbare cu Atv-ul sau să testeze o maşină super tare pe un raliu? Da, cu siguranță oricare dintre ele ar fi o alegere inspirată.

Însă, deşi nu e ziua mea, mi-a rămas gândul la Experiențe cu romantism. Mă gândesc cum ar fi să facem ceva împreună, ceva ce ne-ar relaxa pe amândoi şi ne-ar face plăcere. Da, de ziua lui, un cadou pentru amândoi.

Sună minunat, dar suntem atât de diferiți! El se poate relaxa făcând ceva nou, ceva ce îi pune sângele în mişcare, îi testează limitele. Eu, însă, prefer un loc retras în munți, cu mic dejun la pat, cu plimbări în natură, poate cel mult o oră de echitație sau bicicletă. Cum am zis, nu prea ne potrivim uşor la momentul de relaxare. Fiind ziua lui aş putea ceda, aş putea lua ceva doar pentru el! De fapt aşa ar şi trebui! Adrenalină să fie sau romantism?

Azi

De ce nu m-am putut opri eu la un pulover? Mergea şi un portofel! Nu, eu am vrut pentru el adrenalină şi experiențe de neuitat! Şi uite că sunt în acelaşi punct ca ieri: fără cadou! Am stat în cumpănă până m-a prins uitându-mă pe site-ul cu surprize unice şi deja a ales să îşi facă singur un cadou de acolo. Ce credeați că a stat ca mine în cumpănă? Nuuu! A ales o experiență de tir ca în filme! Deci, adio romantism! Am încercat să îi sugerez ceva pentru amândoi, dar…mi-a arătat nişte cursuri de dezvoltare personală şi ceva relaxare cu săruri. Semn clar că îmi pot lua singură ceva! Nu mi-ar prinde rău, desigur! Ba dimpotrivă ar fi ceva ieşit din comun chiar şi aşa! Însă…e ziua lui! Iar eu nu am cadou!

Hmm, dar ce ar fi dacă…

Acum

Lucrurile au luat-o razna de tot! Atât de razna încât, se pare că vom avea parte de mai multe experiențe unice, sigur de neuitat, toate oferite de un singur site. Sigur o să îi placă pentru că am combinat câteva oferte şi astfel am îmbinat utilul cu plăcutul, relaxarea lui cu relaxarea mea, cadoul lui cu moftul meu, adrenalina cu romantismul şi cam gata cu alte cadouri o vreme! Văd eu ce-i zic mâine când va trebui să-i cer bani să achit totul! Ăsta da cadou! Sigur îl va ține minte!

Lasă un răspuns