Jocuri Barbie de gatit

Printre numeroasele jocuri care o au ca protagonista pe faimoasa papusa Barbie, veti gasi si o serie in care aceasta gateste. Sunt jocuri extrem de atractive si se adapteaza pentru orice varsta a copilului. Pentru a va forma o idee despre jocurile Barbie de gatit, o sa va prezint structura catorva dintre ele.

Tortul Barbie (Barbie Cake) este un joc in care copiii pot pregati tortul pentru aniversarea lui Barbie. Acesta poate fi exact tortul visurilor lor. Pentru acesta pot folosi orice culoare doresc si il pot acoperi cu tone de glazura si bomboane decorative. Jocul Barbie este o posibilitate minunata de a-i oferi micutului dumneavoastra posibilitatea sa va arate cum isi doreste sa fie tortul lui. Instructiunile pentru joc sunt urmatoarele: se foloseste mouse-ul pentru a da clic pe fundal pentru a alege forma tortului, culoarea bomboanelor sau pentru florile inghetate necesare aranjarii si decorarii tortului in stilul Barbie.

In jocul Barbie Fun Cafe, protagonista decide sa isi deschida o cafenea, dar sa iti incepi propria afacere nu este niciodata un lucru usor si intotdeauna ai nevoie de o mana de ajutor. Actiunea jocului consta in faptul ca Barbie trebuie sa faca hamburgeri si bauturi in functie de gusturile clientilor, iar copiii trebuie sa o ajute sa le serveasca. Daca lucreaza rapid si castiga suficienti bani, acestia pot face un upgrade la meniu. In ceea ce priveste modul exact cum se joaca, este necesar sa va uitati la bara de ordine si sa dati clic pe produsele comandate de client.

Barbie Candy Shop este un joc in care Barbie este un antreprenor, ceea ce inseamna ca ea este motivata sa isi stabileasca si sa isi mentina propria cariera. Aceasta femeie de afaceri ambitioasa este gata sa inceapa sa economiseasca bani si sa isi deschida propriul ei magazin de bomboane. In ziua deschiderii ea doreste sa ii multumeasca pe toti iubitorii de bomboane din cartierul ei. Se pare ca vestea despre noul magazin s-a raspandit foarte repede si clientii au venit in numar mare la tejgheaua ei, pentru a degusta minunatele dulciuri. Jocul consta in urmarea retetei pentru prepararea bomboanelor, cu scopul de a castiga bani, cu care se pot cumpara alte retete noi. Toate aceste actiuni sunt temporizate si fac jocul mai atractiv. Activitatea copiilor consta in folosirea mouse-ului pentru a o ajuta pe Barbie sa isi pregateasca retetele de bomboane pentru clientii ei.

Lasă un răspuns