Jocuri cu masini de teren

Jocurile cu camioane si masini de teren sau cu cele modificate cu roti mari, devin foarte interesante in momentul in care trebuie sa parcurgeti tot felul de trasee pe vreme ploiasa, namol sau furtuna puternica. Cu siguranta jucand in aceste conditii, masina cu care participati la cursa se poate rasturna, oricat de mari ar fi rotile folosite. Daca va plac provocarile, cu siguranta acest lucru nu va reprezenta niciun impediment, ba din contra, va veti dori sa faceti cele mai tari curse posibile.

In momentul in care sunteti pregatit sa incepeti o cursa,  veti observa ca masina de teren sau camionul, alese pentu a participa la o cursa, sunt dotate, standard, cu niste roti uriase. Tot ce aveti de facut, este sa folositi cu indemanare si atentie  tastele A, W, S, D sau cele patru sageti din partea dreapta a tastaturii, pentru  a accelera, a frana si a vira,  dar si pentru a mentine echilibrul masinii dumneavoastra in momentul in care va trebui sa urcati pe diverse dealuri sau peste alte obstacole de pe traseu.

Tineti cont si de faptul ca aveti posibilitate sa folositi si sistemul NOS, cu ajutorul caruia masina dumneavoastra va fi mult mai rapida. Pentru a va bucura de aceasta  viteza turbo, nu uitati sa folositi, ori de cate ori este cazul, tasta N. Deoarece conditiile de trafic sunt foarte imprevizibile, si presupun anumite sarituri, trebuie sa aveti grja la vantul foarte puternic, deoarece acesta va poate ajuta masina sa pluteasca, sau dimpotriva, datorita rafalelor mai puternice, aceasta poate fi incetinita, si astfel sosirerea dumneavoastra la finish poate fi intarziata. Daca vreti un sfat, incercati sa nu sariti decat daca situatia o impune, si astfel timpul de parcurgere a traseului va fi cu siguranta mai mic.

De asemenea, pe parcursul traseului de viteza, tineti cont de faptul ca trebuie sa  colectati si diferite tipuri de monede, cu ajutorul carora veti obtine un punctaj mai ridicat. Sistemul NOS se va umple automat, si nu ezitati sa il folositi cat mai des cu putinta, pentru ca masina dumneavoastra sa ruleze cu o viteza cat mai mare, si astfel sa va ajute sa scoateti un timp cat mai bun in cursele de masini de teren si camioane. Va puteti distra cu foarte multe tipuri de astfel de jocuri, care le gasiti pe diverse site-uri, avand posibilitatea de a le juca on-line sau de a le descarca gratuit.

 

Lasă un răspuns