Cupa menstruala instructiuni utilizare

In fiecare luna, fiecare femeie trece printr-o perioada de care isi doreste sa treaca cat mai repede. Astfel, este important de spus faptul ca aceata va va ajuta cu siguranta sa scapati de problemele care va supara si sa va bucurati de momentele importante din viata dumneavoastra.

Despre cupa menstruala trebuie precizat faptul ca este indicata mai ales daca vreti sa faceti economii cand vine vorba de bani. In plus, acest dispozitiv medical este indicat mai ales femeilor care au o viata activa si isi doresc ca in fiecare zi sa faca cate ceva, avand si un job destul de activ.

Insa, sa vedem mai exact cum se utilizeaza aceasta. Sunt cativa pasi ce trebuie respectati care nu sunt greu de realizat.

Cupa menstruala instructiuni – iata ce trebuie sa faci in cazul in care vrei sa porti cupa menstruala

  1. Primul pas este sa aveti mainile curate atunci cand il veti utiliza, intrucat il veti folosind pentru zona intima. Daca este pentru prima data cand utilizati acest dispozitiv trebuie sa stiti ca acesta trebuie curatat bine, cu apa fierbinte si cu alcool.
  2. Pasul doi este sa gasesti neaparat o pozitie confortabila care sa te ajute sa pozitionezi acest dispozitiv asa cum trebuie. Este important ca aceasta sa ajunga jos in vagin, astfel ca trebuie sa va pozitionati astfel incat aceasta sa se fixeze cat mai bine.
  3. Cupa menstruala instructiuni – pasul trei: dupa ce ati despartit usor labiile cu degetele, puteti sa o introduceti in vagin. Dupa ce a fost fixata, trebuie sa verificati daca aceasta este sustinuta asa cum trebuie.

Chiar daca aceasta pare greu de utilizat, trebuie sa ai rabdare si sa repeti experienta. Daca vei exersa continuu, vei reusi sa o folosesti cat mai corect. Se spune ca veti capata mai multa dexteritate dupa ce o vei utiliza de 3-4 ori. Asa ca, trebuie sa ai rabdare.

Este important sa mentineti cupa pliata, astfel incat sa ajunga in vagin. In plus, mai trebuie spus si faptul ca aceasta se va deschide automat.

Este important de spus ca aceasta trebuie sa fie golita de 2 ori pe zi. In plus, mai trebuie spus ca nu trebuie lasata sa se umple prea mult.

Nu trebuie sa indepartati cupa doar tragand de aceasta. Trebuie sa prindeti baza acesteia cat mai bine pentru a aputea sa o scoateti fara ca sangele menstrual sa curga.

Cupa menstruala instructiuni – aveti mare grija cand o veti fixa. Trebuie sa acordati atentie atunci cand o veti utiliza intrucat trebuie sa o fixati cat mai bine intrucat sunt multe cazuri cand sangele menstrual poate curge pe langa si va crea multe probleme. Este important ca aceasta sa fie aleasa in functie de marimea dumneavoastra, astfel incat sa nu fie probleme din acest punct de vedere.

Asadar, este important sa cunoasteti aceste informatii despre cupa menstruala instructiuni pentru a sti cum sa o utilizati. Daca este pentru prima data cand utilizati o astfel de cupa trebuie sa cititi cu atentie aceste instructiuni pentru a nu gresi intrucat va puteti trezi ca nu isi face treaba cum trebuie.

Lasă un răspuns