Sah la Opozitie! Mat in 2012?

La PDL se simte parfum de primavara, de nou. Incepe schimbarea la fata. Se primeneste partidul pentru alegeri. Nu-mi spuneti ca va opriti la plictisitoarea competitie interna Boc vs Blaga, sau ca v-ati lasat convinsi de zvonistica teribilista gen “Basescu pierde puterea in partid.” Ca nu va cred.

Observati in schimb noua mutare basesciana. O alta Elena ii poarta vorbele: Elena Basescu.

Dar priviti atent si noua strategie de comunicare. Theodor Paleologu, si nu Toader, atentie Jurnalul National, ca vine fostul ministru si-ti cere mielul de Paste!, indrazneste sa “priveasca spre viitor”. Normal, de prezent se bucura colegul ceva mai puriu, Edmont Talmaceanu. Care dupa ce s-a dezlantuit intr-o emisiune de divertisment, a explicat azi relaxat intregului public telespectator ca gestul sau este unul de descretire a fruntilor pe vreme de criza. Si stiti ce-i tare? Nimeni de la comunicare, niciun consultant/supraveghetor nu l-a oprit. Ba a fost lasat sa mearga, sa mai danseze odata live cu Turcescu. Ca sa creasca efectul, sa se umfle, sa se transforme in…stare.
Deci dragi viitori votanti, asta-i poanta. PDL-ul e singurul care s-a adaptat. Vinde penibilul in televiziune, face rating telenovela Oana-Pepe, toata tara vrea sa stie unde va dormi Irinuca, deci sa-i dam poporului ce-i place: SHOW!

Si cum spectacolul e pentru altii, cealalta Elena, care nu-i deloc in afara cartilor, e chiar infipta adanc, lucreaza cu spor pe alt target: publicul educat, cel care asteapta solutii concrete. In timp ce prostimea e tintuita la televizor de dansurile din buric ale politicienilor si pitipoancelor, iar asa-zisele televiziuni ale Opozitiei pierd spatiu pretios de emisie complacandu-se la castigul imediat in puncte de rating, presedinta PDL Bucuresti LUCREAZA. Cu adevarat. La imagine, desigur. In doua mutari si trei miscari din solduri, le-a furat liberalilor conservatori REFERENDUMUL.

Bucurestiul e imbacsit de bannere cu intrebari coerente, interesante, destepte, mobilizatoare, iar Bucurestiometrul strategilor PDL-isti este infinit mai destept decat apelul dur, dictatorial al PNL-PC “Apara Bucurestiul de Elena Udrea.” “Capitala creste verde” campanie demarata si sustinuta de Sorin Oprescu de 3 ani este si ea la un pas de a fi confiscata de “Curatenia de Paste” declansata de organizatia, care credeti? PDL Bucuresti.

Stiti ce-i culmea? NU ca vin pedelistii si fac, ci ca Opozitia se lasa, nu ia atitudine. PDL-ul v-a dat sah, dragi jucatori de pe tabla politica a Romaniei. Si in ritmul asta va da si mat, la viitoarele alegeri.

Lasă un răspuns