Fa cunostinta cu Bebe Monitor

Bebe-Monitor

Foarte multi parinti considera ca nu este nimic mai important pe lumea aceasta decât siguranta copilului. Cei mai ocupati apeleaza la tehnicile moderne pentru a scapa de griji si de momentele în care îti lasi copilul la baie, pentru ca sunt preocupati si retinuti cu treburi în bucatarie. Asa ca daca pot sa previna aceasta problema luând masuri, parintii pot rasufla usurati.

Tehnologia reuseste înca o data sa salveze parintii mult prea îngândurati si stresati care traiesc cu temerea, ca în minutul în care nu îsi supravegheaza, copilul se poate întâmpla ceva. Odata inventat bebe monitor garantia, ca linistea va aparea în casa, este certificata. Multi considera un astfel de aparat un miracol ca dispozitivul este accesibil în diferite forme si configuratii, care tin în permanenta copilul sub observatie.

Din ce este alcatuit un Bebe Monitor

Oricât de nenaturala ar parea apropierea dintre parinte si copil, siguranta celui mic determina de cele mai multe ori adultul sa achizitioneze un bebe monitor.

 • Cei mai multi se întreaba ce este un bebe monitor?
 • Le va raspunde acesta cerintelor?
 • Permite supravegherea 24 din 24?
 • Este garantata calitatea?
 • Nu ma va îndeparta de copil?
 • Voi putea gati în liniste?
 • Nu voi mai fi stresata?

La aceste întrebari nu veti primi raspunsul pâna nu veti întelege ce este exact un astfel de monitor si care este componenta sa. Fundamental, un bebe monitor este un dispozitiv care controleaza activitatea copilului, în timp ce parintele este angrenat în alte treburi si absorbit.

Exista la ora actuala bebe monitoare care au sisteme audio si audio-vizuale, care pot detecta miscarile corpului si chiar orice tresarire pe care bebelusul o are în somn. Desi pare o mana cereasca, o salvare pentru parintii care nu au nici bona, nici timp sa îsi supravegheze îndeaproape copilul, sunt câteva detalii care trebuie luate în considerare înainte de a lua decizia de a-ti urmari si supune copilul unei monitorizari permanente.

Sunt doua tipuri de bebe monitoare: cele cu cablu si cele fara fir, adica wireless. Sfaturile specialistilor este de a achizitiona din prima un monitor wireless, care asigura mobilitatea si libertatea de a-l folosi în afara locuintei. Avantajul sistemului wireless este ca permite o mai mare flexibilitate si nu te retine într-un loc.

Cum sa nu dai gres

În momentul în care a fost introdus pe piata bebe monitor foarte multe familii au optat sa le achizitioneze. Parintii nu trebuie sa îsi faca griji pentru ca bebe monitorul audio este mereu acolo sa monitorizeze toate activitatile copilului atunci când ei sunt ocupati sa faca altceva. Cei care sunt înca reticenti si nu sunt pe deplin convinsi ca bebe monitorul le-ar lua o piatra de pe inima ar trebui sa stie ce sa caute atunci când cumpara unul si la ce detalii sa fie atenti.

 1. Daca vrei sa stii ce ar fi mai bine sa alegi între modelul wireless si cel cu cablu opteaza mai bine pentru sistemul wireless. Acesta îti va permite mobilitate si libertate de acum înainte si îl poti folosi si atunci când esti în gradina. Daca alegi varianta wireless o sa ai mai multa flexibilitate si nu esti constrâns sa ramâi într-o anumita locatie sau tintuit într-o anumita pozitie.
 2. Sa te asiguri ca cel pe care îl achizitionezi nu este prea larg. Opteaza mai degraba pentru o varianta mai mica de monitor în asa fel încât sa îl prinzi usor de curea. În mod normal, bebe monitors portabile sunt disponibile cu o curea-agrafa.
 3. În loc sa cumperi doar monitorul audio, mai bine optezi pentru un bebe monitor audio-video care sa poti urmari si monitoriza mereu ce face copilul tau, atunci când nu esti în preajma. Imaginea poate fi color sau alb-negru. Evident un aparat color implica si costuri mai mari. Calitatea imaginii variaza de asemenea, mai ales atunci când lumina este slaba.
 4. Monitorul ar trebui sa aiba accesorii precum o alarma de ceas, pentru ca acest aspect este foarte necesar daca este timpul ca sa îsi hranesti copilul.

5. Microfonul ar trebui sa fie ultra sensibil, de o asa maniera ca parintele sa poata auzi tot ce se petrece în camera. Acesta este un detaliu foarte important mult mai important decât imaginea indicata.

Lasă un răspuns