Un televizor Smart adaptat nevoilor tale

televizor-smart

Cumpararea unui televizor Smart poate reprezenta intr- adevar o situatie destul de dificila, iar acest lucru deoarece, atunci cand doresti sa cumperi un televizor Smart, trebuie sa te asiguri ca acesta se adapteaza nevoilor tale. Si spun acest lucru deoarece, exista fel si fel de televizoare Smart, care mai de care mai performante.

Brandul conteaza

televizor-smartIn primul rand, atunci cand doresti sa iti cumperi un televizor Smart, este neaparat necesar sa alegi o marca cunoscuta. Iar in ceea ce priveste acest gen de televizoare, trebuie sa stii ca cele mai cunoscute si populare marci sunt Samsung si LG. Insa neaparat, atunci cand vrei sa achizitionezi un Smart TV, trebuie sa ii consulti lista de specificatii si dupa cum spuneam si putin mai sus, sa stii ce iti doresti. Daca vrei sa cumperi un televizor Smart TV, trebuie de asemenea, sa stii exact pentru ce il cumperi pe acesta, deoarece poti opta pentru un LED LCD, un Full HD sau chiar un Ultra HD. Fiecare dintre aceste tipuri de Smart TV iti vor putea oferi experiente minunate de vizionare, datorita tehnologiilor de ultima ora dupa care sunt create.

Conectivitate si alte functii

Mai mult decat cele spuse in randurile de mai sus, trebuie sa stii ca un Smart TV se poate conecta la internet in diferite moduri. Astfel ca, daca vrei sa cumperi un televizor Smart care sa se conecteze la internet fara a avea nevoie de cabluri, trebuie neaparat sa te asiguri ca in lista de specificatii a acestuia vei gasi “ wireless integrat”. Pe langa asta, in cazul in care nu vrei sa iti bati capul cu instalarea browser- ului, iar aici tin sa mentionez ca nu toate televizoarele Smart vin la pachet cu browser preinstalat, este necesar de asemenea sa te asiguri ca in lista de specificatii a acestuia vei gasi “ browser preinstalat”.

 

Nu in ultimul rand, in cazul in care esti un pasionat de filme sau o persoana care doreste sa vizioneze un continut pe care il pastreaza pe stick- uri de memorie, si care consta in videoclipuri sau fotografii realizate in sanul familiei, atunci trebuie sa te asiguri ca televizorul Smart pe care il vei achizitiona este dotat cu slot- uri USB 2.0 si cu port- uri HDMI. Insa aici nu trebuie sa va faceti foarte multe griji, deoarece cele mai multe dintre televizoarele Smart de ultima generatie sunt dotate cu astfel de slot- uri si port- uri. Un ultim sfat ce tine de achizitionarea unui televizor Smart este legat de pretul acestuia, deoarece este destul de important sa gasiti un astfel de televizor la un pret mai mic. Iar in acest caz, este recomandat sa nu va grabiti in achizitionarea unui Smart TV, ci sa urmariti si sa asteptati pana prindeti o oferta buna.

Lasă un răspuns